• Coveco Niel

Coveco Niel A - Basket Stabroek B: 64-55

Laatste wedstrijd van onze Heren A voor de winterstop. Na de wisselvallige prestaties van vorige weken, was dit een must win. Slecht spelen en toch winnen, zo word je kampioen zeker?


Want onze Heren begonnen slap aan de wedstrijd. Dit zorgde dan ook voor een kleine achterstand bij de rust. Stabroek B, dat vooral teerde op het spel van hun guard kwam goed uit de kleedkamers maar een defensieve aanpassing bij onze Heren, bracht verandering in het spel.


Missers bij Stabroek leverden fastbreaks en snelle scores op voor de thuisploeg. Zo konden we snel uitlopen naar een geruststellende 10-puntenkloof die we nog bijna op knullige wijze weggeven in de laatste twee minuten. Echter hielden onze Seniors het hoofd koel en konden ze de welverdiende zege thuis houden.


#oneteam #onefamily #seniors #basketball #win

45 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Geen 3 op 3

Deze middag trokken onze heren A naar Schoten voor de topper tegen Cobras. Na een afwachtend begin kon Cobras een klein kloofje slaan. De afwerking van de heren A liet de wensen over, ook al was er me

De kop is eraf!

Na de bekerwedstrijd tussen de twee ploegen van Coveco Niel stond vandaag de eerste competitiewedstrijd op het programma. De jonge garde van Oxaco C was onze tegenstander. Tijdens de eerste quarter ta

FOLLOW US HERE: 

© Coveco Niel

Rekeningnummer: BE74 9790 8006 4007

  • Facebook Clean