Sep 09, 2018

Update website

Alle ploegen zijn aangepast en de gekende events staan online. Bij vragen of onjuistheden, laat gerust een berichtje.

Jan 01, 2020

Shop online en sponsor automatisch Coveco Niel

Shop jij wel eens online? Wie niet uiteindelijk? Wel, als je het nu via de pagina van Sponsorkliks doet, sponsor je automatisch onze club. Wat moet je doen? Simpel. Ga naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=8431 en klik daar door naar jouw online winkel van keuze. Als koper verandert er niets voor jou, maar doordat je via Sponsorkliks op hun website bent gekomen, stromen er centjes naar onze club, die we kunnen gebruiken voor onze jeugdwerking. Alvast bedankt shoopers!

Jan 26, 2018

Supportersdag een groot succes!

Bedankt aan alle opgedaagde supporters om van onze jaarlijkse Supportersdag een succes te maken! Onze Heren A wonnen met 85-83 van de tweede in de stand, Guco Lier C. Achteraf kon dit gevierd worden met voldoende jenvertjes!

Dec 23, 2017

Merry Xmas!

Coveco Niel wenst iedereen een prettige Kerst en een fijn eindejaar! Dat 2018 een jaar vol basketbalplezier mag worden en dat iedereen gespaard blijft van blessures.

Jan 03, 2023

Welkom op de nieuwe website

Sinds kort, heeft Coveco Niel een frisse wind doorheen het jeugdbeleid. Tijd voor een nieuwe website, dachten we! Hou deze site, tesamen met onze Facebook pagina in het oog voor relevante updates omtrent jouw ploeg of onze club!

Please reload